Παιδικά εργαστήρια «Μόνα Λίζα» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Παιδικά εργαστήρια «Μόνα Λίζα» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

Η Μόνα Λίζα στο… σχολείο – Έκθεση παιδικής τέχνης στην Δημοτική Πινακοθήκη «Μπότης Θαλασσινός»


Το «Η Μόνα Λίζα πάει στο… σχολείο!» θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος της παιδικής έκθεσης που έχει δημιουργηθεί στον αίθριο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» με αφορμή την καλλιτεχνική έκθεση  «Το Χαμόγελο της Τζοκόντα II – Πέντε Αιώνες Καλλιτεχνικής Ιδιοποίησης» που φιλοξενείται στην Πινακοθήκη.Στην έκθεση της παιδικής τέχνης συμμετέχουν μαθητές από το δημοτικό σχολείο Τυλίσου, το 18ο, 13ο και 42οδημοτικό σχολείο Ηρακλείου.
Το Δ. Σ. της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» ευχαριστεί ιδιαίτερα τους  δασκάλους των σχολείων οι οποίοι είχαν την ευαισθησία να επισκεφτούν με τους μαθητές τους τον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης και ιδιαίτερα τους εικαστικούς – δασκάλους των παιδιών, που μαζί με το ειδικό προσωπικό της πινακοθήκης συνέβαλαν στην δημιουργία της υπέροχης αυτής παιδικής έκθεσης. Μια έκθεση που αναδεικνύει δραστηριότητες και εδραιώνει ένα αξιόλογο κέντρο πολιτισμού για τον τόπο μας.


Υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» είναι ανοικτή, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, τις εξής ημέρες και ώρες:
·        Τετάρτη 10:00-14:00 & 17:30-20:00
·        Πέμπτη 9:00-13:00 & 17:30-20:00
·        Παρασκευή 10:00-14:00 
·        Σάββατο & Κυριακή 10:00-15:00

Post Top Ad

.............