Η Ευαγγελία Φασουλάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Όλοι μαζί - Νέα πορεία",του Γιάννη Μαστοράκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Η Ευαγγελία Φασουλάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Όλοι μαζί - Νέα πορεία",του Γιάννη Μαστοράκη

Στην κοινή μας προσπάθεια ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών έρχεται να συμβάλει με την υποψηφιότητά της, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας, "Όλοι μαζί - Νέα πορεία", μια αξιόλογη, δραστήρια και δυναμική γυναίκα η κυρία Ευαγγελία Φασουλάκη. Η μόρφωση της και το ενδιαφέρον της για τα κοινά την καθιστούν άξια να αποτελέσει μέλος του συνδυασμού μας και να διεκδικήσει μια θέση την οποία μπορεί να υπηρετήσει με ικανότητα και σεβασμό.


Η κυρία Φασουλάκη γεννήθηκε στο Σοκαρά του Δήμου Γόρτυνας και κατοικεί μόνιμα στον Λιμένα Χερσονήσου από το 2012. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βάρνας. Έκανε την υπηρεσία υπαίθρου στο Αγροτικό Ιατρείο Άρβης και ξεκίνησε ειδικότητα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Από το 2013 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, στην ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Είναι παντρεμένη με τον Χαμηλάκη Παντελή και έχουν δύο παιδιά.
Με πολλή χαρά την καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Post Top Ad

.............