Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη

Με πολλή χαρά καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «Όλοι μαζί, νέα πορεία» μια εξαιρετικά δραστήρια γυναίκα, την κ. Λεμονιά Σφακιανάκη. Μια γυναίκα με αστείρευτη διάθεση για προσφορά στην τοπική κοινωνία, προχωρά μαζί μας για να συμβάλλει με τις όλες τις δυνάμεις της στο κοινό μας όραμα για τον τόπο.H κ. Σφακιανάκη δήλωσε:
«Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στις Ασφαλίσεις, διετέλεσα για πολλά χρόνια ενεργό μέλος στον ασφαλιστικό χώρο με επιτυχία.
Το 1996 προσλαμβάνομαι στα ΕΛΤΑ και από το 2005 μέχρι το 2019 είμαι προϊσταμένη του Ταχυδρομικού Καταστήματος Μαλίων. Από το 2019 είμαι προϊσταμένη στο ΕΛΤΑ Χερσονήσου.
Η υπέροχη συνεργασία μου με τους ανθρώπους της περιοχής αυτής, ο αμφίδρομος σεβασμός και αλληλοεκτίμηση στις καθημερινές μας συναλλαγές με κάνει να αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι κοντά σας.
Η άριστη επικοινωνία μεταξύ μας είναι το κίνητρο να μπω ενεργά στα δρώμενα της πόλης αυτής και με ψήφο εμπιστοσύνης να δουλέψουμε όλοι μαζί με συνέπεια για την περιοχή που ζούμε, που εργαζόμαστε και που μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Η δύναμη που θα μου εμπιστευθείτε με την ψήφο σας θα παραμείνει δύναμη δική σας.«
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............