Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Ολοκληρωμένο Σχέδιο Πολιτών σε θέματα Πολιτικής Προστασίας από τον Δήμο Ηρακλείου

Μια σημαντική πρωτοβουλία που στόχο έχει την ενημέρωση των δημοτών του Ηρακλείου αλλά και των επισκεπτών της πόλης σε θέματα Πολιτικής προστασίας ανέλαβε ο Δήμος σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Η εκστρατεία αυτή εντάσσεται στο σχέδιο επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου, με καινοτόμες δράσεις που αναμένεται να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για τους πολίτες.


Ο σχεδιασμός αυτός παρουσιάστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, από τον Εντεταλμένο σύμβουλο και επικεφαλής της υπηρεσίας Πολιτικής προστασίας κ. Μαρίνο Παττακό.
Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Πολιτικής Προστασίας που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Μαρτίου, υπηρεσίες και φορείς, συμφώνησαν, στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την καλύτερη, ενιαία και συγκροτημένη πληροφόρηση των πολιτών με διάφορους τρόπους επικοινωνίας( ΜΜΕ,εκδηλώσεις κ.α) καθώς η μεταβαλλόμενη φύση της επικοινωνίας καθιστά επιτακτική την ανάγκη της άμεσης ενημέρωσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Παράλληλα έγινε και μίνι απολογισμός όλων των ενεργειών που έχουν γίνει από τις κρατικές υπηρεσίες, την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και εθελοντικές οργανώσεις το 2018.


ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Αφρικανικές οάσεις και κρυστάλλινα νερά στον νότο του Ρεθύμνου
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ