Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Στον ΑΗΣ στα Λινοπεράματα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο χώρο του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε στους μετασχηματιστές, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ρευματοδότηση σε όλο το νησί.

Σε δηλώσεις του  o Μενέλαος Μποκέας επεσήμανε: «Επισκέφθηκα τα Λινοπεράματα και το χώρο του εργοστασίου της ΔΕΗ όπου σημειώθηκε η έκρηξη και ξέσπασε η πυρκαγιά. Όπως ενημερώθηκα από τη Διεύθυνση του ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς τη στιγμή εκείνη δε βρίσκονταν στο χώρο εργαζόμενοι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, προκειμένου να θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά, αλλά και στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, που πασχίζουν προκειμένου να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η βλάβη.
Ωστόσο, θα ήθελα για μια ακόμη φορά να καταστήσω σαφή τη θέση μας, καθώς για εμάς είναι ξεκάθαρο πως η Κρήτη και βέβαια η περιοχή των Λινοπεραμάτων πρέπει να απεξαρτηθεί πλήρως από κάθε λειτουργία των υφιστάμενων μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι επιτακτική η ανάγκη να προχωρήσει, το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης με όρους που θα σέβονται τη βούληση των τοπικών κοινωνιών και να απομακρυνθούν οι μονάδες από την περιοχή μας».
ΠΡΟΣΩΠΑ
Το ρακοκάζανο του Λεωνίδα στο Αλάγνι του δήμου Αρχανών Αστρουσίων
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο λυγμός του Έρωτα - του Κωστή Μουδάτσου
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ