Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

Θαλασσινή νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση στον Άγιο Νικόλαο στις 9 Μαρτίου

Συνεχίζονται από τον ΠΑΟΔΑΝ οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι τα φετινά δρώμενα να ξεπεράσουν σε συμμετοχή και απήχηση τα ούτως ή άλλως επιτυχημένα περυσινά, προσφέροντας χαμόγελο, διασκέδαση, ψυχαγωγία σε όλους όσοι θα μείνουν και τις φετινές Απόκριες εδώ, αλλά και σε όσους επιλέξουν να έλθουν από άλλα μέρη στην περιοχή μας. Μέχρι στιγμής δείχνουν να τα καταφέρνουν καθώς με επιτυχία διεξήχθησαν τόσο ο αποκριάτικος αγώνας δρόμου «Funny Run» το Σάββατο όσο και το Κυνήγι Θησαυρού στον Άγ. Νικόλαο και η παρέλαση στη Νεάπολη την Κυριακή.

Μετά από έξι ημέρες σχετικής νηνεμίας, το Σάββατο 9 Μαρτίου θα έλθει για να ταράξει τα νερά στον Άγιο Νικόλαο (στην… κυριολεξία!) με την παρουσίαση των ομάδων της καρναβαλικής παρέλασης μέσα από μια θαλασσινή νυχτερινή παρέλαση με καΐκια και βάρκες!
Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό των διοργανωτών, στόχος είναι όσοι συμμετέχοντες εξασφαλίσουν πλωτό μέσο να κάνουν μια μικρή θαλασσινή βόλτα πέριξ του λιμανιού με δάδες-πυρσούς και βγαίνοντας στο τέλος θα παρουσιάζουν τις ομάδες τους!

Θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με το συγκρότημα «48 Ώρες», support group «Harmonic Pulse»”. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο λιμάνι Αγίου Νικολάου. Ώρα έναρξης θαλασσινής παρέλασης 19:00. Ώρα έναρξης συναυλίας 20:00
Θαλασσινή νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση στον Άγιο Νικόλαο στις 9 Μαρτίου
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............