Εργασίες ανάπλασης σε οδούς της Αμμουδάρα, ύψους 730.000 ευρώ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Εργασίες ανάπλασης σε οδούς της Αμμουδάρα, ύψους 730.000 ευρώ

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός – Νέες πλακοστρώσεις και τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού – Κώστας Μαμουλάκης: Συνεχίζουμε με εργασίες ανάπλασης που βελτιώνουν την εικόνα της Αμμουδάρας

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την ανάπλαση οδών που οδηγούν από την λ. Α. Παπανδρέου προς την θάλασσα στην περιοχή της Αμμουδάρας.


Με τις συγκεκριμένες εργασίες προβλέπεται η πλακόστρωση των οδών Μήλου (δυτικά του μεγάλου ελεύθερου χώρου στάθμευσης στο κέντρο της Αμμουδάρας), την οδό Πάρου (ανατολικά του συγκεκριμένου πάρκινγκ), καθώς και η οδός Βαγιάς, η οποία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Αμμουδάρας. Στις εργασίες περιλαμβάνεται η πλακόστρωση των οδών, η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων, καθώς και η τοποθέτηση του απαραίτητου αστικού εξοπλισμού.
Στόχος των έργων, είναι να βελτιωθεί η πρόσβαση των λουόμενων προς την θάλασσα και τις τοπικές επιχειρήσεις, να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Συνεχίζουμε το πρόγραμμα ανάπλασης οδών στην Αμμουδάρα, με στόχο να βελτιώσουμε την πρόσβαση στην πανέμορφη και τεράστια αυτή παραλία. Τα έργα αυτά έρχονται σε συνέχεια ανάλογων παρεμβάσεων σε διάφορες κάθετες οδούς της Α. Παπανδρέου, αναβαθμίζουν αισθητά την εικόνα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Φασουλάκη για την υποστήριξή τους και σε αυτό το έργο, όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, καθώς και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας, για το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Η χρηματοδότηση των έργων γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Post Top Ad

.............