Ημέρες φωτογραφίας στο Πολύκεντρο Νεολαίας Ηρακλείου την Παρασκευή 29 Μαρτίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ημέρες φωτογραφίας στο Πολύκεντρο Νεολαίας Ηρακλείου την Παρασκευή 29 Μαρτίου

Το φωτογραφικό έργο της Elena Di giosia παρουσιάζεται, την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 8.00 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2), σε εκδήλωση που οργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Εθελοντισμού και Μνημείων.
Η Elena Di giosia έxει ασχοληθεί στο παρελθόν με ζωγραφική, κατασκευές, κόσμημα, πηλό, κατασκευή κούκλας, φωτογραφία, κολλάζ.Με την φωτογραφία άρχισε να ασχολείται το 2013, οπότε παρακολούθησε σεμινάρια στην Φωτογραφική Εταιρία Κρήτης. Στην συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια (workshop) αξιόλογων φωτογράφων-δάσκαλων όπως ο Λάμπρος Παπανικολάτος, η Ελένη Μουζακίτη, ο Αλέξης Βασιλικός, ο Βασίλης Καντάς , ο Γιώργος Πρίνος, ο Γιώργος Καραηλίας, και η Λία Ναλμπαντίδου.
Επίσης παρακολούθησε σεμινάριο βιβλιοδεσίας με τον Γιώργο Ιατρομανωλάκη, και Ιστορία της Τέχνης με τον Γιώργο Καραταράκη.
Έχει συμμετάσχει σε μία ομαδική έκθεση με επιμελητές τον Λάμπρο Παπανικολάτο και την Ελένη Μουζακίτη, με τίτλο. AD HOC, και έργα της περιλαμβάνονται στην ομώνυμη έκδοση.


Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την 8η κατά σειράν «Ημέρα Φωτογραφίας» που οργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού, με στόχο την ανάδειξη του έργου καλλιτεχνών φωτογράφων, που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη. Την καλλιτέχνιδα θα προλογίσει η Ελένη Φαραγκουλιτάκη.

Post Top Ad

.............