Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Επιτυχημένη η παρουσία της Κρήτης στην έκθεση θαλάσσιου τουρισμού «BOOT»

Επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η παρουσία της περιφέρειας Κρήτης στη διεθνή έκθεση θαλάσσιου τουρισμού «BOOT», στο Ντίσελντορφ σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή.
Στην έκθεση έλαβαν μέρος πάνω από 1900 εκθέτες από 71 χώρες (μεταξύ αυτών και αρκετοί Έλληνες εκθέτες). Οι επισκέπτες, οι οποίοι άγγιξαν τις 200.000, μπορούσαν να δοκιμάσουν και να απολαύσουν σχεδόν τα πάντα, που σχετίζονται με το νερό.  Στην έκθεση βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, καθώς και ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του υπουργείου Τουρισμού Γιώργος Τζιάλλας.


Η περιφέρεια Κρήτης, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως συνεκθέτης  εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, στο πλαίσιο δράσης και προβολής των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Παρείχε σχετικές πληροφορίες γύρω από τον θαλάσσιο τουρισμό και μαζί με το έντυπο υλικό και τα παραδοσιακά εδέσματα, που προσέφερε, παρείχε  μια ολοκληρωμένη εικόνα του νησιού και των εναλλακτικών  μορφών τουρισμού, που παρέχει. Η Κρήτη όπως επισημάνθηκε είναι ένα νησί, που προσφέρεται για πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες όπως  ιστιοπλοϊα, windsurfing, kitesurfing, θαλάσσιο σκι, καταδύσεις, και άλλα θαλάσσια σπορ και με ενίσχυση των υπαρχουσών υποδομών ,σε συνδυασμό με τον πολιτιστικό της πλούτο, η Κρήτη μπορεί να αναπτύξει και τον τομέα αυτό του τουρισμού.
Χαρακτηριστικό στοιχείο των επισκεπτών, οι οποίοι δεν ήταν μόνο Γερμανοί αλλά και από γειτονικές χώρες, είναι ότι επειδή διαθέτουν υψηλό εισόδημα και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για την θάλασσα, προτίθενται να ξοδέψουν χρήματα, προκειμένου να ικανοποιήσουν την αγάπη που έχουν για αυτήν.

-- Η διεθνής έκθεση θαλάσσιου τουρισμού «BOOT» η οποία αποτελεί πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να  σχεδιάσουν τις διακοπές του με επίκεντρο τη θάλασσα, έκλεισε φέτος τα 50 χρόνια λειτουργίας της και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, παρουσιάζοντας όλο το φάσμα του θαλάσσιου τουρισμού, χωρισμένο σε  14 ενότητες προϊόντων.
ΠΗΓΗ - ΑΠΕ


Επιτυχημένη η παρουσία της Κρήτης στην έκθεση θαλάσσιου τουρισμού «BOOT»
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............