Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

Εργαζόμενοι στην καθαριότητα βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι – θησαυρό!

Δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά στις μέρες μας – Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη στους ευσυνείδητους υπαλλήλους της καθαριότητας

Ένα πορτοφόλι που περιείχε έναν μικρό θησαυρό βρήκαν και παρέδωσαν εργαζόμενοι του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου.


Ειδικότερα, ο Σπύρος Βερικοκίδης, η Γαλατία Βάρδα και ο Μιχάλης Παρασύρης, βρήκαν νωρίς το πρωί κατά τη διάρκεια της βάρδιάς τους, ένα πορτοφόλι στην οδό του Σμηναγού (Ι) Σήφη Αναστασάκη στην Αμμουδάρα, δίπλα σε γνωστό πολυκατάστημα. Το πορτοφόλι, εκτός από σημαντικά προσωπικά έγγραφα, περιείχε χρήματα αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών, μαζί με τους κωδικούς τους. Οι τρεις εργαζόμενοι χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, επικοινώνησαν αμέσως με την κάτοχο του παραδίδοντάς της το χαμένο πορτοφόλι.

Τους τρεις εργαζόμενους συνεχάρη και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρο Δημήτρη Τζεδάκη και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Κώστα Τζεδάκη. Ο Δήμαρχος κάλεσε τους εργαζομένους στο γραφείο του και αμέσως μετά σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η αξιέπαινη αυτή πράξη, αποδεικνύει ότι η ανθρωπιά ζει και βασιλεύει στον τόπο μας και όσα μπράβο και να πούμε για τους τρεις αυτούς συνεργάτες μας είναι λίγα. Με την πράξη τους έκαναν υπερήφανες τις οικογένειές τους και φυσικά και όλους εμάς που τους γνωρίζουμε καλά. Ελπίζω κι εύχομαι αυτή η εξαιρετική τους κίνηση, να λειτουργήσει ως παράδειγμα για όλους».
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1927 το δράμα των παιδιών στην Σπιναλόγκα άν και ήταν υγιή
Τα κρητικά έπιπλα των σπιτιών περασμένων δεκαετιών
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ