Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Η Ελένη Σακλαμπανάκη - Πορφυράκη υποψήφια με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα ιδιαίτερα δυναμική, νέα υποψηφιότητα, έρχεται να προστεθεί στην παράταξη «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Ελένη Σακλαμπανάκη – Πορφυράκη, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Ελένη Σακλαμπανάκη – Πορφυράκη είναι στέλεχος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης. Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου. Έντονα δραστήρια κοινωνικά, έχει την όρεξη αλλά και τις δυνατότητες να προσφέρει στον τόπο μας μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με χαρά καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι», μια ακόμα νέα και εξαιρετικά δραστήρια γυναίκα, την Ελένη Σακλάμπανάκη – Πορφυράκη. Μια γυναίκα με αποδεδειγμένη προσφορά στην τοπική κοινωνία, φαντασία και διάθεση για να συμβάλλει με τις δυνάμεις της στην κοινή προσπάθεια. Μαζί και με την Ελένη, συνεχίζουμε και προχωράμε μπροστά, για το Μαλεβίζι και τους ανθρώπους του. Πάντοτε με τον απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μας, με αποτελέσματα, ρεαλιστικό και συνάμα οραματικό σχεδιασμό, με αξιοπιστία και πλήρη διαφάνεια σε όλους τους τομείς. Καλωσορίζω λοιπόν την αγαπητή Ελένη Σακλάμπανάκη – Πορφυράκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............