Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στον αγροτικό συνεταιρισμό «ΑΝΑΤΟΛΗ»

ον αγροτικό συνεταιρισμό κηπευτικών του Δήμου Ιεράπετρας «Ανατολή» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με την Πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κα. Κατερίνα Τσικαλουδάκη.
Κατά την επίσκεψη ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους τους συνεταιρισμού και συζήτησε με τον αντιπρόεδρο κ. Εμμανουήλ Καπαράκη για τη δράση, τις πρωτοβουλίες και τις επιδιώξεις του συνεταιρισμού που συγκεντρώνει μεγάλο πλήθος μελών με 1.500 στρέμματα καλλιεργειών.
Επιπλέον έγινε λόγος για τα προβλήματα των αγροτών του Δήμου Ιεράπετρας και την ανάγκη του συνεταιρίζεσθαι.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:
«Βρίσκομαι σήμερα σε ένα συνεταιρισμό που υιοθετεί πρωτοπόρες τεχνικές για την προώθηση των προϊόντων και την προαγωγή των συμφερόντων των συνεταίρων μελών του.
Το μέλλον των παραγωγών βρίσκεται στις οργανωμένες ομάδες καθώς ο μεγάλος όγκος παραγωγής δίνει το δικαίωμα καλύτερων διαπραγματεύσεων ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει οικονομία κλίμακας στα προϊόντα.
Ο συνεταιρισμός αναλαμβάνει υποχρεώσεις που αφορούν την πιστοποίηση, την συσκευασία, την τυποποίηση και την εμπορία των προϊόντων ώστε να εξασφαλίζεται συνέπεια στην ποιότητα και την ποσότητα και να μπορούν οι παραγωγοί να επιβιώνουν και να επικρατούν σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο.
Η δημοτική αρχή με έργα άρδευσης και αγροτικής οδοποιίας συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών και μαζί με τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο διεκδικεί λύσεις στα προβλήματά τους και συνεισφέρει στην βελτίωση των καλλιεργητικών δεδομένων και στην εξασφάλιση της ευημερίας των καλλιεργητών.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Δουλούμη, τον αντιπρόεδρο κ. Καπαράκη, τον γεωπόνο κ. Λυρατζάκη και τα μέλη του ΔΣ του συνεταιρισμού «ΑΝΑΤΟΛΗ» για την ενημέρωση και εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλλουν.»
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............