Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Νέο Δ.Σ πολλά υποσχόμενο σε δράσεις ανέδειξε ο πολιτιστικός σύλλογος Πατσιδών


Σε αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου ΔΣ προχώρησε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου ο πολιτιστικός σύλλογος Πατσίδων του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.
Νέοι Άνθρωποι με όρεξη και μεράκι για προσφορά αναδείχθηκαν μέσα απο τα αποτελέσματα των εκλογών συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τον πολιτιστικό σύλλογο ενεργό σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και ανάδειξη πολιτιστικών αξιών.


Άξιο σχολιασμού είναι η ανάδειξη στην θέση του προέδρου του Π.Σ του κυρίου Κώστα Γκούφα όπου μέχρι πρότινος κατείχε την θέση του αντιπροέδρου, και ο οποίος είναι παντρεμένος απο το χωριό Πατσίδες ( γαμπρός ) σημάδι που δείχνει με την εκλογή του την αγάπη του για τον τόπο, με σειρά δράσεων και πολιτιστικών δρώμενων που έχει αναδείξει-διατηρήσει, πάντα με την δύναμη και συμπαράσταση όλης της ομάδας και των προηγούμενων Δ.Σ, αλλά και την εμπιστοσύνη των κατοίκων του χωριού που με την ψήφο τους τον τίμησαν.


 ΔΣ. ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΣΙΔΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΟΥΦΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΑΣΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΤΕΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΤΑΜΙΑΣ: ΨΥΛΛΑΚΗ ΑΛΕΞΙΑ
ΜΕΛΗ: ΜΗΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............