Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Η καρδιά των πατινιών στην Ελλάδα χτυπά δυνατά στο Ρέθυμνο.


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Ρώμη 21-23 Φεβρουαριου το Σεμινάριο Προπονητών και κριτών που διοργάνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία WOLRD SKATE.
Είχαμε μία Ελληνική συμμετοχή του Προπονητή του Ο.Κ.Α ΠΡΕΒΕΛΗ απο το Ρέθυμνο Σφακιανάκη Μανόλη ανεβάζοντας και αλλο τον πήχη στο να γίνει πιο δημοφιλές το ολυμπιακό άθλημα των πατινιών στην Ελλάδα.Σφακιανακης Μανολης:


Ηταν πολύ μεγάλη εμπειρία και οι πληροφορίες που πήραμε ηταν παρα πού σημαντικές.Η διοργάνωση ηταν τέλεια καθως και η φιλοξενια στην πανεμορφη Ρώμη μοναδικη.Οι καλύτεροι προπονητές όλου του κόσμου ήταν εκεί και ανταλλάξαμε απόψεις καθώς και προγραμματίσαμε κοινούς αγώνες και προπονητικά Camp.

Ολοι ενθουσιάτικαν με το υπέροχο φυλλάδιο του δήμου Ρεθύμνης που αναδεικνύει της ομορφίες της πόλης μας και του νησιού μας και κυρίως ο Πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας κυριος Sabatino Aracu.Το κυριότερο ομως ηταν το ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι λόγω του κλίματος που έχουμε και ένας απο τους προσωπικόυς μου στόχους ειναι να αναπτυχθει ο αθλητικός τουρισμός στο νησί μας και είμαι πολυ χαρύμενος για αυτο.

Τέλος είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το πατινοδρόμιο της Ρώμης
Circolo tre Fontane και να προπονηθώ με τους καλύτερους Coach και αθλητές υψηλού επιπέδου.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............