Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Άμεσα μέτρα για την κατολίσθηση της οδού Αστρινάκη από τον Δήμο Ηρακλείου – Στο σημείο ο Δήμαρχος

Αυτοψία στην οδό Αστρινάκη, στο σημείο του δρόμου όπου σημειώθηκε κατολίσθηση τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.


Ο Δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την κρατούσα κατάσταση στον συγκεκριμένο δρόμο και να συζητήσει με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και εμπρός, προκειμένου να αρθεί εντελώς η επικινδυνότητα στην περιοχή.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου λειτούργησαν άμεσα, αφενός αποκλείοντας την κυκλοφορία στο σημείο και αφετέρου απομακρύνοντας από το παρακείμενο πρανές, τα βράχια που ήταν επίφοβα για νέα κατολίσθηση.
Μετά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος δήλωσε: «Ο Δήμος Ηρακλείου κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους σε μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση. Το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά πρέπει να κινηθούμε από εδώ και εμπρός, ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη παρόμοιων φαινομένων».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............