Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

Κοινή συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη και Ηλία Λυγερού με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Ελλήνων Ρομ «Η Ελπίδα»

Συνάντηση με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Ελλήνων Ρομ «Η Ελπίδα» πραγματοποίησαν από κοινού ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑΝίκος Ηγουμενίδης  και ο επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» Ηλίας Λυγερός.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Ηρακλείου του Νίκου Ηγουμενίδη στο Ηράκλειο και εκ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Θανάσης Κατσαρής και ο Παναγιώτης Καλαμιώτης. Επίσης στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο Λεωνίδας Δρανδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν όλα τα τελευταία δεδομένα και οι παρεμβάσεις που αφορούν στο ζήτημα του καταυλισμού. Ο Νίκος Ηγουμενίδης και ο Ηλίας Λυγερός ενημέρωσαν τον Σύλλογο για τα επόμενα βήματα και τις παρεμβάσεις σε Δήμο και Περιφέρεια.


Επιπλέον, τέθηκε το ζήτημα της ουσιαστικής βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης αλλά και ζητήματα ένταξης των Ρομά. Επισημαίνεται επίσης ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της πολύ πρόσφατης συνάντησης στο Ηράκλειο του πρ. Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Σύλλογο και σε συνέχεια των τελευταίων επαφών του Νίκου Ηγουμενίδη με την αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............