Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στο Μοχό

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 17/02/2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΟΝ ΜΟΧΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΧΕΡΗΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΥΔΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 


ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/ 04-09-2015 ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............