Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Συγχαρητήρια επιστολή Μ. Μποκέα για τη βράβευση του Λυκείου Γαζίου

Συγχαρητήρια επιστολή στο Λύκειο Γαζίου για τη νέα βράβευση που κατέκτησε στους 10ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών, απέστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου κι επικεφαλής του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι Μπορεί», Μενέλαος Μποκέας. Στην επιστολή που απευθύνει στη βραβευμένη ομάδα μαθητών και τον καθηγητή φυσικής Αστρινό Τσουτσουδάκη, ο Μενέλαος Μποκέας αναφέρει:
«Αξιότιμε κύριε Τσουτσουδάκη,
Για μια ακόμη φορά καταφέρατε να μας κάνετε υπερήφανους! Η διάκριση που αποσπάσατε εσείς και η άξια ομάδα των μαθητών του Γενικού Λυκείου Γαζίου στο πλαίσιο της συμμετοχής σας στους 10ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών, συγκινεί και παραδειγματίζει. Αναδεικνύεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο, πώς η ανάληψη πρωτοβουλιών, η δράση, η ομαδικότητα και η συμμετοχή, μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια στους μαθητές σας για το αξιέπαινο έργο τους, που επιβεβαιώνει αυτό που σθεναρά πιστεύουμε και μεταφέρουμε στην κοινωνία του Δήμου μας: ότι το Μαλεβίζι διαθέτει λαμπρά μυαλά, που κρατούν το μέλλον του τόπου στα χέρια τους.
Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς που με επιμονή, συνεχή προσπάθεια και κυρίως μεράκι καταφέρνετε να εμπνεύσετε την αξία της συνεχούς αναζήτησης, της ανάληψης πρωτοβουλιών και της σκέψης έξω από τα στεγανά. Γιατί, τις σημαντικές αλλαγές μπορούμε να τις φέρουμε μονάχα μέσα από μια κοινωνία φιλική σε καινοτόμες δράσεις και ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες.
Για εμάς το μεγάλο στοίχημα της εποχής μας είναι να απελευθερώσουμε τα νέα, ταλαντούχα, δημιουργικά μυαλά αυτού του τόπου από αγκυλώσεις, που τους στερούν τη δυνατότητα να παράγουν κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό πλούτο. Να στοχεύσουμε, δηλαδή, στη διασφάλιση συνθηκών, που θα στηρίζουν τις επιλογές των νέων ανθρώπων, τα όνειρα και τις προσδοκίες τους, για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε ως κοινωνία.
Το μέλλον είναι εδώ και μας δείχνει το δρόμο.
Γιατί το Μαλεβίζι Μπορεί!

Με εκτίμηση,
Μενέλαος Μποκέας
Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου
Επικεφαλής Συνδυασμού «Το Μαλεβίζι Μπορεί»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ