Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

Συνάντηση Περιφερειάρχη με το προεδρείο της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας

Την στήριξη της Περιφέρειας στους προγραμματισμούς και το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης Σητείας στον Πολιτισμό, στην Εκπαίδευση, στην Έρευνα, τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε συνάντηση του με τα μέλη του Προεδρείου της Λέσχης.
Η συνάντηση έγινε στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας στο Ηράκλειο στα πλαίσια της συντονισμένης προσπάθειας για την αξιοποίηση της νέας στέγης της Λέσχης στην Σητεία. Όπως ανέφεραν τα μέλη του Προεδρείου στον Περιφερειάρχη, ήδη έχει υπάρξει ένας ευρύτερος σχεδιασμός δημιουργίας ενός πολυμορφικού χώρου που να λειτουργήσει για Πολιτιστικούς, Ερευνητικούς  και Εκπαιδευτικούς σκοπούς για το σύνολο της κοινωνίας της Ανατολικής Κρήτης.
Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το έργο δημιουργίας πολύκεντρου για τον Πολιτισμό, την Έρευνα, την Εκπαίδευση στην Ανατ. Κρήτη

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης από την πλευρά του, είπε, στο προεδρείο της Λέσχης, ότι, η Περιφέρεια στηρίζει τέτοιες αναπτυξιακές υποδομές και τους φορείς που αγωνίζονται για να τις υλοποιήσουν και στεκόμαστε αρωγοί στην δύσκολη αλλά ελπιδοφόρα προσπάθεια τους για μια κοινωνία που βασίζεται στην δύναμη του εθελοντισμού και των πολιτών. Μάλιστα ο κ Αρναουτάκης δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει την μελέτη του έργου ώστε να ξεκινήσει η σύνταξη του φακέλου για την ωρίμανση του έργου και την ένταξη του σε κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την ολοκλήρωση του.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη, ο Πρόεδρος Μιχάλης Περάκης, Φραγκιαδάκης Βαγγέλης (Αντιπρόεδρος), Δρανδάκη Μαντώ (Γραμματέας) Κατσικαλάκης Κωστής (Έφορος Περιουσίας), Βουτυράκη Δέσποινα (Έφορος Επικοινωνίας) Αϊλαμάκης Στέλιος (Έφορος), ενώ ιδιαίτερη αίσθηση δημιούργησε η παρουσία του ενενηντάχρονου κ. Παντελή Πετυχάκη επιτίμου προέδρου της Λέσχης που οραματίστηκε και ξεκίνησε την δημιουργία του Αεροδρομίου Σητείας.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............