Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

Ο Βασίλης Σταυρακάκης υποψήφιος Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα αξιόλογος νέος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.


Πρόκειται για τον Βασίλη Σταυρακάκη, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Βασίλης Σταυρακάκης είναι εργολάβος οικοδομών, ασχολείται με τα υδραυλικά και κατάγεται από τα Ανώγεια. Είναι παντρεμένος, πολύτεκνος με 5 παιδιά και ασχολείται ενεργά με τα κοινά. Έχει διατελέσει για μια 5ετία Πρόεδρος στο 4ο νηπιαγωγείο Ηρακλείου και Πρόεδρος στο δημοτικό σχολείο Καβροχωρίου επίσης για 5 χρόνια, ενώ υπήρξε και μέλος της σχολικής επιτροπής. Γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα της περιοχής και έχει τη διάθεση αλλά και τις ικανότητες να συμβάλει ενεργά και να προσφέρει στο Μαλεβίζι μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα δραστήριος συμπολίτης μας, ο Βασίλης Σταυρακάκης, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Ένας αξιόλογος άνθρωπος, με αποδεδειγμένη προσφορά, γνώσεις και εμπειρία, ο οποίος ενισχύει τις προσπάθειές μας για το Μαλεβίζι. Μαζί και με τον Βασίλη, συνεχίζουμε ακόμα τον όμορφο αυτόν αγώνα, συνεχίζουμε τις δράσεις μας για την ανάδειξη όλων των πλεονεκτημάτων του τόπου μας. Πάντοτε με σεβασμό, σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους συμπολίτες μας. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Βασίλη Σταυρακάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............