Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

Ευρεία σύσκεψη από την Περιφέρεια Κρήτης στην Αττική για την προετοιμασία των εκδηλώσεων του έτους «Ερωτόκριτος»

Η προετοιμασία των δράσεων στην Αττική στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το έτος «Ερωτόκριτος» το 2019 βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρείας συνάντησης-σύσκεψης που είχε χθες Τρίτη στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Κώστας Φασουλάκης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην «Κρητική Εστία» στο Παγκράτι, είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων, Σωματείων και Ενώσεων των Κρητών Αττικής. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Φασουλάκης ευχαριστώντας για την ευρεία ανταπόκριση-συμμετοχή των εκπροσώπων των Κρητικών φορέων στην Αττική, παρουσίασε και ανέλυσε όλη την προετοιμασία που έχει γίνει μέχρι τώρα από την Περιφέρεια Κρήτης για τις προσεχείς εκδηλώσεις για  το έτος «Ερωτόκριτος» και αποφασίστηκε η συνάντηση-σύσκεψη να επαναληφθεί το επόμενο διάστημα οπότε και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τη μορφή των εκδηλώσεων στην Αττική.Οι εκπρόσωποι των Κρητικών φορέων ευχαρίστησαν δημόσια τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρωτόγνωρη όπως είπαν διαδικασία διαλόγου που ακολουθείται και για το γεγονός ότι η Περιφέρεια τους ενέταξε στο σχεδιασμό των εκδηλώσεων για το έτος «Ερωτόκριτος».
Εξάλλου ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Κώστας Φασουλάκης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργο Κουμεντάκη και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για την εκδήλωση που θα γίνει το Μάρτιο στο Ηράκλειο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον «Ερωτόκριτο». Επίσης συμφωνήθηκε να συγκεκριμενοποιηθεί το πλαίσιο συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και Εθνικής Λυρικής Σκηνής ώστε να υπογραφεί στο μέλλον Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δυο μερών.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............