Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Ο Σύλλογος «Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» το απόγευμα του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019 έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του κολοδεχούμενος στον χώρο του Μουσείου το κοινό που ήρθε να τιμήσει την εκδήλωση. Την ιδιαίτερη αυτή βραδιά πλαισίωσε μουσικά και εξαίσια το «Ωδείο των Χρωμάτων» με την Ορχήστρα JUNIOR, την παιδική και νεανική χορωδία του, καθώς και το Μουσικό Σύνολο Εγχόρδων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Φουρναράκη Παναγιώτη, Θανάση Ηρακλή, Θανάση Εύα, Δελιούση Ελένη


και σε όλους τους μικρούς και μεγάλους μουσικούς και χορωδούς! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, καθώς ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων, κος Αεράκης Γιώργος, τίμησε εκ μέρους του Συλλόγου τον απελθώντα Διευθυντή του Μουσείου και Πρόεδρο επί σειρά ετών του Συλλόγου καθ. Μ. Μυλωνά για τη συνολική συνεισφορά του στο Μουσείο και στον Σύλλογο.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο νυν Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης, αναπλ. καθηγητής Νίκος Πουλακάκης, η Διευθύντρια της Έκθεσης κα Λένα Μπορμπουδάκη και συνεργάτες του Μουσείου που χρόνια στηρίζουν ποικιλότροπα τις δράσεις του.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Ο Σύλλογος Ανασεμιά ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος-Αναγέννηση
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές απ' όλη την Ελλάδα
"Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Το πλήρες πρόγραμμα
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ