Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Νέο έργο για την Τ.Κ. Χριστού- του δήμου Ιεράπετρας - Αποκαθίσταται ο δρόμος στο Σελάκανο

Μετά από μία σειρά ενεργειών της παρούσας Δημοτικής Αρχής χρηματοδοτήθηκε από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Κρήτης το έργο «Βελτίωση Πρόσβασης στο Σελάκανο» συνολικού προϋπολογισμού 225.000€.
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Χριστού κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη τόνισε:

«Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για τη βελτίωση της προσβασιμότητας ενός δρόμου με αρκετά προβλήματα που χρήζει άμεσων παρεμβάσεων και η αποκατάστασή του αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
 περιοχή του Σελακάνου παρουσιάζει ανεπτυγμένο τουριστικό ενδιαφέρον και αυξημένη επισκεψιμότητα γεγονός που καθιστά το έργο αποκατάστασης του δρόμου απολύτως αναγκαίο.
Συντάξαμε τη μελέτη, πήραμε τις απαραίτητες εγκρίσεις και αφού ενημερώσαμε την περιφέρεια για την αναγκαιότητα του έργου καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση για την υλοποίησή του.
Στόχος μας είναι η άμεση δημοπράτηση του έργου ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες το συντομότερο δυνατό και να παραδώσουμε έναν δρόμο ασφαλή για τη διέλευση των οχημάτων των ντόπιων και των επισκεπτών.»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Αφρικανικές οάσεις και κρυστάλλινα νερά στον νότο του Ρεθύμνου
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ