Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

«Προστασία και βελτίωση της μνήμης» - Ενημερωτική εκδήλωση στον Κρουσώνα

Ομιλία – συζήτηση με θέμα: «Προστασία και Βελτίωση της μνήμης» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 10.30 π.μ., στο χώρο του ΚΑΠΗ Κρουσώνα, με στόχο την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με την διατήρηση της μνήμης στην Τρίτη Ηλικία

 
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις κοινωνικές δομές του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Βοήθεια στο Σπίτι και ΚΑΠΗ Κρουσώνα, το Κέντρο Κοινότητας και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας και εντάσσεται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης της 7ης Υ.Π.Ε. του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και του ψυχιατρικού Τμήματος του Βενιζέλειου Πανάνειου Νοσοκομείου για τη λειτουργία ψυχιατρικού ιατρείου στο Δήμο Μαλεβιζίου. Εισηγήτριες στην εκδήλωση, θα είναι οι εθελόντριες ψυχολόγοι του ψυχιατρικού τμήματος, Αλεξάνδρα Μακρυδάκη και η Σταυρωτή Μπαντουβά.
 
Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα διαγνωστικά τεστ μνήμης που θα διεξάγονται από τις εισηγήτριες και τα υπόλοιπα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας  του ψυχιατρικού τμήματος που λειτουργούν το ιατρείο. Την ίδια μέρα θα λειτουργεί το καθιερωμένο σε τακτική βάση ψυχιατρικό ιατρείο με την κ. Χουρδάκη, Δ/τρια του Ψυχιατρικού τμήματος του Βενιζέλειου – Πανάνειου Νοσοκομείου.
 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ