Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας για την προετοιμασία του Ηρακλείου ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν

Με διευρυμένη σύνθεση συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηρακλείου υπό την προεδρία του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού και Επικοινωνίας κ. Gian Andrea Garancini.
H σημερινή συνεδρίαση είναι η πρώτη για το 2019 και πραγματοποιήθηκε με θέμα την καλύτερη προετοιμασία της νέας τουριστικής σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει για το Ηράκλειο.Κατά τη διάρκειά της τονίστηκαν τα θετικά βήματα που έχουν γίνει στην πόλη του Ηρακλείου τα οποία βοήθησαν στην αύξηση της επισκεψιμότητας και την προηγούμενη χρονιά αλλά και τις προσπάθειες αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος.
Επίσης έμφαση δόθηκε στην προσβασιμότητα στα σημαντικά μνημεία του Ηρακλείου και στην συνεργασία όλων των φορέων και εκπροσώπων των Αρχών και της Περιφέρειας που συμμετείχαν στη σύσκεψη, ώστε η πόλη να λειτουργήσει υποδειγματικά όπως και τα προηγούμενα χρόνια για τη φιλοξενία των χιλιάδων επισκεπτών που αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1941 και οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τον Λαβύρινθο της Μεσσαράς
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ