Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

6ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι την Κυριακή 3 Μαρτίου


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα “ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ” διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το Κρουσανιώτικο Καρναβάλι την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Κρουσώνα, με παρουσιάστρια την Αναστασία Μπιτζιλέου.


Το φετινό θέμα είναι τα καρτούν και οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι τα αξιολάτρευτα Μίνιονς,  ο Σούπερ Μάριο,, η Έλσα και ο Όλαφ, η Πέππα και ο Τζωρτζ, καθώς και οι αγαπημένοι των παιδιών Πιτζαμοήρωες! Οι καρναβαλιστές ξεπερνούν τους 300, ενώ υπολογίζεται ο αριθμός των επισκεπτών να φτάσει τις 3000!


Φέτος, το καρναβάλι θα είναι ακόμα πιο πλούσιο ωκαι διασκεδαστικό, αφού τέσσερις εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι θα ανοίουν το δρόμο της παρέλασης σε όλη τη διαδρομή και θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Μαζί μας και το σχήμα Batala Creta θα μας ξεσηκώσει με τα κρουστά όργανά τους. Η παρέλαση θα κορυφωθεί στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα, όπου ο Circus Camino θα αναλάβει να μας διασκεδάσει με μοναδικά ζογκλερικά, αλλά και με πολλές δραστηριότητες για παιδιά, όπως ζωγραφική προσώπου και πολλές άλλες εκπλήξεις!
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............