Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019

Παγκρήτια Νοσηλευτική Ημερίδα του 5ου Περιφερειακού Τμήματος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος αύριο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Η ετήσια Παγκρήτια Νοσηλευτική Ημερίδα του 5ου Περιφερειακού Τμήματος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της αιγίδα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Η ημερίδα, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με τον οργανωτή, αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση στο χώρο της Νοσηλευτικής στην Κρήτη και αναμένονται περισσότεροι από 500 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα. Το συνέδριο αποβλέπει στην ανάδειξη της σημαντικής επιστημονικής και κλινικής δραστηριότητας που γίνεται στη Νοσηλευτική στην Κρήτη, ενώ παράλληλα φιλοδοξεί να μεταφέρει υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση σε θέματα αιχμής στο χώρο της Νοσηλευτικής. Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν συζητήσεις και σύγχρονοι προβληματισμοί για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, και την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. 
Επίσης με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η Εναρκτήρια Ομιλία της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Πηνελόπης Ντζιλέπη με τίτλο «Ένα ταξίδι στον χρόνο: 30 χρόνια διαδρομή για την Περίθαλψη και τη Νοσηλευτική στην Κρήτη».
Η ημερίδα μοριοδοτείται από την Ε.Ν.Ε. με συνολικά 7 μόρια συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ