Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

Παγκρήτια Νοσηλευτική Ημερίδα του 5ου Περιφερειακού Τμήματος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Η ετήσια Παγκρήτια Νοσηλευτική Ημερίδα του 5ου Περιφερειακού Τμήματος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της αιγίδα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Η ημερίδα, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με τον οργανωτή, αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση στο χώρο της Νοσηλευτικής στην Κρήτη και αναμένονται περισσότεροι από 500 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα. Το συνέδριο αποβλέπει στην ανάδειξη της σημαντικής επιστημονικής και κλινικής δραστηριότητας που γίνεται στη Νοσηλευτική στην Κρήτη, ενώ παράλληλα φιλοδοξεί να μεταφέρει υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση σε θέματα αιχμής στο χώρο της Νοσηλευτικής. Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν συζητήσεις και σύγχρονοι προβληματισμοί για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, και την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. 
Επίσης με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η Εναρκτήρια Ομιλία της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Πηνελόπης Ντζιλέπη με τίτλο «Ένα ταξίδι στον χρόνο: 30 χρόνια διαδρομή για την Περίθαλψη και τη Νοσηλευτική στην Κρήτη».
Η ημερίδα μοριοδοτείται από την Ε.Ν.Ε. με συνολικά 7 μόρια συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.
Παγκρήτια Νοσηλευτική Ημερίδα του 5ου Περιφερειακού Τμήματος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Σας παρουσιάζουμε με 450 φωτογραφίες την πόλη της Σητείας
Το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στον Ψηλορείτη

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ