Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Μοχιανή Αποκριά 2019 με ξυνόχονδρο και μουζουδιά το Σάββατο 2 Μαρτίου


Εδώ και 2 δεκαετίες, η νεολαία του Μοχού κρατάει τα έθιμα και τις παραδόσεις προσαρμόζοντας τα στη σύγχρονη εποχή. Στην πλατεία του χωριού, άφθονο κρασί, ξυνόχοντρος και αναψυκτικά δωρεάν, μπύρα κ σουβλάκι σε συμβολική τιμή. Τη μουσική αναλαμβάνουν Dj 's, θα υπάρχει παιδικό πρόγραμμα με παιδαγωγούς και πολλές εκπλήξεις! Και φυσικά αν πας ετοιμάσου να μουτζουρωθείς σύμφωνα με την παράδοση. 


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Σας περιμένουμε για ακόμα μια χρονιά στη μεγαλύτερη και πιο ξεχωριστή γιορτή των αποκριών για να περάσουμε καλά οπως μόνο εμείς εδώ στην πλατεία του Μοχού ξέρουμε.
Ξυνόχοντρος, κρασί, αναψυκτικά, κέφι, χορός & τρέλα ΔΩΡΕΑΝ.!!!


ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Σύμφωνα με το διοργανωτή σύλλογο  «Ξινόχοντρος & Μουζουδιά», το μούζωμα είναι το «μέσο» της Αποκριάς, της ανά­γκης για ξεφάντωμα της ψυχής, της φαντασίας και το σμίξιμο με άλλους ανθρώπους σε μια γιορτή. Ο ξινόχοντρος, αναπόσπαστο κομμάτι της «Μοχιανής Αποκράς» συμπληρώνει τα παρα­πάνω προσθέτοντας γεύση και διάρκεια στο γλέντι. Η νεολαία του χωριού εργάζεται εθελοντικά με κέφι και μεράκι για την επιτυχία των εκδηλώσεων.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επί