Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμος Ηρακλείου διοργανώνει το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για τη Δια Βίου Μάθηση με θέμα «Συνέργειες για την προώθηση της Δια Βίου Μάθησης»

Το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για τη Δια Βίου Μάθηση με τίτλο: «Συνέργειες για την προώθηση της Δια Βίου Μάθησης» διοργανώνεται στο Ηράκλειο το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.
Το Συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, τις τεχνικές Σχολές Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου και το ΚΕΣΑΝ.


Η Αντιδημαρχία Παιδείας σχεδιάζει και προγραμματίζει την υλοποίηση του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου στο πλαίσιο των δράσεων για την «Πόλη που Μαθαίνει», το παγκόσμιο δίκτυο της Unesco για τις «Μαθησιακές πόλεις» που έχει στόχο την προώθηση ευκαιριών μάθησης και εξέλιξης για τους δημότες, σε μια περίοδο κατά την οποία οι έννοιες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας, των ίσων ευκαιριών και της κοινωνικής ένταξης για τους αδύναμους, εξακολουθούν να είναι ζητούμενα.
Οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να συμμετέχουν στο συνέδριο συμβάλλοντας στη δημιουργία νέων εργαλείων και διαδικασιών στο δήμο μας. Λεπτομέρειες για το συνέδριο στη διεύθυνση https://www.heraklion.gr/resilient/educongress
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............