Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

“Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι..”-Η Περιφέρεια Κρήτης οργανώνει πιλοτικό πρόγραμμα για μαθητές Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων, στην εβδομάδα χιονιού (11-15 Φεβρουαρίου)

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την Πιλοτική Υλοποίηση της Εβδομάδας Χιονιού (Snowkidz) για μαθητές Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων σε μια προσπάθεια διάδοσης και γνωριμίας των μαθητών με το άθλημα του ορειβατικού σκι.
«Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι» είναι το σλόγκαν της διεθνούς καμπάνιας της Διεθνούς Ομοσπονδία Χιονοδρομίας FIS (Federation International de Ski), που προσκαλεί όλους τους μικρούς φίλους του κόσμου να μυηθούν σε αυτό το εξαίσιο σπορ και να το απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2007 και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση σε όλον τον κόσμο από τους φίλους του σκι.

Η ΜΚΟ «Το Μαύρο πρόβατο» θα υλοποιήσει την Εβδομάδα Χιονιού (Snowkidz) της Εθνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στον Ψηλορείτη και συγκεκριμένα στο Λάκκο του Μυγερού από τις 11 Φεβρουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου 2019 και η Περιφέρεια Κρήτης, αναλαμβάνει τη δωρεάν μεταφορά με πούλμαν, των μαθητών και  συνοδών εκπαιδευτικών. «Είναι ένα ετήσιο Φεστιβάλ Χιονιού για τα παιδιά που προσφέρει την ευκαιρία για Απόδραση, Αναζήτηση και Απόλαυση στο χιόνι για όλα τα παιδάκια. Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα με στόχο τα παιδιά του Μυλοποτάμου και των Ανωγείων να έρθουν σε επαφή με το χιόνι που βρίσκεται δίπλα τους, να ανακαλύψουν και να απολαύσουν όλες τις δραστηριότητες που μπορούν ν’ αναπτυχθούν στον Ψηλορείτη. Το αποτέλεσμα της πρώτης πιλοτικής εφαρμογής θα μας δείξει αν μπορούμε στη συνέχεια να επεκτείνουμε το πρόγραμμα και σε άλλα σχολεία», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Απασχόλησης Γιάννης Παρασύρης.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............