Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Γιατί η Ryanair διακόπτει από την 1η Απριλίου τις πτήσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη


Διακόπτει την αεροπορική σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης η Ryanair, όπως ανακοίνωσε χθες η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους. «Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, πως από την 1η Απριλίου 2019 διακόπτεται η σύνδεση Θεσσαλονίκη – Αθήνα και αντίστροφα. Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019 με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969. Η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε». 


Μιλώντας στο naftemporiki.gr, ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Νικόλας Λάρδης, τόνισε ότι η εταιρεία αυξάνει το διεθνές πτητικό της έργο κατά 10% από Ελλάδα με περισσότερα από 130 δρομολόγια σε διαφορετικούς προορισμούς και ότι ο λόγος της διακοπής του δρομολογίου είναι καθαρά επιχειρησιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στο ethnos.gr, στην απόφασή της να διακόψει τις πτήσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη η Ryanair μέτρησε και ο «συνωστισμός» αεροπορικών εταιρειών που παρατηρείται τελευταία στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, ενώ ρεπορτάζ στο newmoney.gr, αναφέρει ότι «η απόφαση για τη διακοπή της σύνδεσης του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη σχετίζεται με την αλλαγή πλεύσης της αεροπορικής στην Ελλάδα, όπου η εταιρεία, με βάση τους δείκτες αποδοτικότητας και ελέγχου του κόστους της, προτιμά να ενισχύει τα δρομολόγια του εξωτερικού έναντι αυτών του εσωτερικού με δεδομένη και τη σαφώς μεγαλύτερη- σε διψήφιο ποσοστό- αύξηση της επιβατικής κίνησης της χώρας μας από το εξωτερικό».

Διαβάστε περισσότερα: https://etravelnews.gr
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............