Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

«O Anemos το αγαπημένο ξενοδοχείο της TUI»

H TUI, ο μεγαλύτερος οργανισμός τουρισμού παγκοσμίως βράβευσε το Anemos Luxury Grand Resort με τέσσερις σημαντικές διακρίσεις. Συγκεκριμένα απέσπασε τα βραβεία TUI Holly 2019, TUI Top Quality 2019, TUI Family Champion 2019 και τέλος, το TUI Environmental Champion 2019.
Το TUI Holly είναι η ύψιστη διάκριση που μπορεί να απονεμηθεί σε ένα ξενοδοχείο από την TUI. Ενσωματώνει όλα τα στοιχεία που ορίζουν τις ιδανικές διακοπές, σύμφωνα με τα κριτήρια της TUI: επιμονή στη λεπτομέρεια, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξαιρετική κουζίνα. Κριτές είναι οι ίδιοι οι πελάτες των ξενοδοχείων. Απαντώντας στην ερώτηση «Πώς θα αξιολογούσατε συνολικά το ξενοδοχείο σας;» στην έρευνα πελατών της TUI, αποφασίζουν ποια ξενοδοχεία μπορούν να κερδίσουν αυτόν τον τίτλο. Το TUI Holly απονέμεται στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία TUI σε όλο τον κόσμο.


Παράλληλα με το TUI Holly, η TUI απένειμε στο Anemos Luxury Grand Resort έναν δεύτερο τίτλο ποιότητας, το TUI Top Quality 2019. Το βραβείο αυτό απονέμεται σε όλα τα ξενοδοχεία που απέσπασαν ελάχιστη βαθμολογία 8.7 στα 10 στο ερωτηματολόγιο της TUI. Το Anemos Luxury Grand Resort είχε άριστη βαθμολογία από τους πελάτες του, εξασφαλίζοντας αυτό το επιπλέον βραβείο ποιότητας.
Επίσης, το βραβείο TUI Family Champion απονεμήθηκε στο Anemos Luxury Grand Resort για δεύτερη συνεχή χρονιά, που πιστοποιεί ότι το ξενοδοχείο παρέχει άριστες εγκαταστάσεις, φιλικές προς τα παιδιά.
Τέλος, στο Anemos Luxury Grand Resort απονεμήθηκε ο τίτλος TUI Environmental Champion, μια διάκριση που δίνεται στα ξενοδοχεία με δέσμευση στην προστασία του περιβάλλοντος και στην κοινωνική ευθύνη.
Η τελετή απονομής των βραβείων TUI Holly 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου 2019 στο Βερολίνο. Η διεύθυνση του Anemos Luxury Grand Resort θα παρευρεθεί για να παραλάβει αυτή τη σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............