Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Κοπή πίτας Ιππικού Συλλόγου Γιωργαλίδικων Αλόγων Ρεθύμνου

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ιππικός Σύλλογος Γιωργαλίδικων Αλόγων Ν. Ρεθύμνης, έτος ιδρύσεως 2000 στον Άγιο Ανδρέα Ρεθύμνου, στα γραφεία του Συλλόγου. Προηγήθηκε μια βόλτα με τα άλογα περίπου 8 χιλιομέτρων στις 10:30 π.μ.
Στις 13:00 μ.μ. συγκεντρώθηκαν όλοι οι φίλοι, γνωστοί και λάτρεις του αλόγου και του συλλόγου μας για το μεσημεριανό φαγητό. Ακολούθησε το κόψιμο της πίτας από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Λαχνιδάκη και τα μέλη του Δ.Σ.
Έγινε η κλήρωση με πλούσια δώρα, το κέφι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Ανταλλάξαμε ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία.


Ευχαριστούμε όλους που παραβρέθηκαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση αλλά και τους παρακάτω χορηγούς μας: Ιππικό Σύλλογο Ρεθύμνου Πλατανιάς (Γιώργος Γαλλιός), Χριστόφορο Δασκαλάκη, Γωνιά Ρεθύμνου, Ζωοτροφές Κρήτης- Μελισσουργός, κτηνίατρο Ιωάννη Χριστάκο (κόμβος Ατσιποπούλου), Car Cervice Ηλία Δασκαλάκη, Τεχνοεμπορική Λαχνιδάκη, Ζωοτροφές Καπετανάκη, Σιδηροκατασκευές- Νίκο Διομανταράκη, Σήφη και Γιάννης Βρουλιδάκη, Αντώνη Σπανουδάκη, Ευάγγελο Λαχνιδάκη του Παντελή, Βαγγέλη Λαχνιδάκη του Στυλιανού, Ευάγγελο Λαχνιδάκη του Ιωάννη, Βασίλη Μαρκάκη-ζαχαροπλάστη (Πρινές), Νίκο Κουρκουλό-επιπλοποιό, Φούρνους Λελεδάκη Ιωάννη (Αργυρούπολη) και Κατριτζιδάκη, Χαντουμάκη Ιωάννη (πατατάδικο, Κάτω Πόρος), τους μάγειρες από τον Άγιο Ανδρέα Ιωσήφ Ζουλάκη και Κώστα Μπερνιδάκη.
Για τη διασκέδαση που μας πρόσφεραν ευχαριστούμε τον Φραγκίσκο Παπαδογιαννάκη (λύρα), Γεώργιο Σταυρακάκη (λαγούτο), Γεώργιο Μακράκη (μπάσο), Γεώργιος Μακράκης.
Ιππικός Σύλλογος Γιωργαλίδικων Αλόγων Ν. Ρεθύμνης
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............