Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στις εργασίες του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου

Κοντά στην ολοκλήρωσή τους βρίσκονται οι εργασίες της Β΄ Φάσης του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πρωί της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.


Ο Δήμαρχος πραγματοποίησε αυτοψία στην μικρή και στην μεγάλη αίθουσα παραστάσεων του Πολιτιστικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της κατασκευής τους και σύντομα θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν παραστάσεις.
Μάλιστα έχουν ήδη έχουν προγραμματιστεί, οι δύο πρώτες συναυλίες στη μεγάλη αίθουσα, στις 8 και 9 Μαρτίου, με την Ορχήστρα της ΕΡΤ.


Αμέσως μετά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος δήλωσε: «Παραλάβαμε το Πολιτιστικό με ελλείψεις στην Α’ Φάση και με διάφορα άλλα προβλήματα που είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Κρίναμε ότι στο στάδιο που βρισκόταν, δεν υπήρχε άλλη επιλογή παρά μονάχα να προχωρήσουμε στην αποπεράτωσή του. Δεν ήταν κάτι απλό αλλά τα καταφέραμε: χάρις στην διοίκηση της ΔΕΠΤΑΗ και σε όσους εργάστηκαν σκληρά για αυτό, το Πολιτιστικό θα μπορεί σε λίγες εβδομάδες να φιλοξενήσει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.


Από εκεί και πέρα, οφείλουμε στους Ηρακλειώτες που έχουν πληρώσει το έργο, να το λειτουργήσουμε κατά τρόπον ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας».
Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Μηνάς Καπετανάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ Γιώργος Τσαγκαράκης και στελέχη της ΔΕΠΤΑΗ.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............