Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο Φανερωμένης


Εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο Φανερωμένης του Δήμου Φαιστού, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, εκπροσώπων τοπικών φορέων και πολιτών της Μεσσαράς. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας Μακάριος.


Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης επεσήμανε πως πρόκειται για ένα έργο που αποδίδεται στην τοπική κοινωνία για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις πολιτισμού, διοργανώσεις τοπικού αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος της τοπικής εκκλησίας και των φορέων του τόπου. Τόνισε δε πως πρόκειται για ένα έργο που έγινε σε συνεργασία της Περιφέρειας με την τοπική εκκλησία και τους φορείς.    
Για την στήριξη της Περιφέρειας στην υλοποίηση του έργου, τον κ. Αρναουτάκη ευχαρίστησαν ο Μητροπολίτης κ. Μακάριος, ο εφημέριος της ενορίας Φανερωμένης π’ Γεώργιος Θεοδωράκης, αλλά και ο Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωράκης.
Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Έφη Κουτεντάκη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φανούρης Τουπάκης, Κώστας Δανδουλάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και θεσμικοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............