Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο Φανερωμένης


Εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο Φανερωμένης του Δήμου Φαιστού, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, εκπροσώπων τοπικών φορέων και πολιτών της Μεσσαράς. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας Μακάριος.


Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης επεσήμανε πως πρόκειται για ένα έργο που αποδίδεται στην τοπική κοινωνία για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις πολιτισμού, διοργανώσεις τοπικού αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος της τοπικής εκκλησίας και των φορέων του τόπου. Τόνισε δε πως πρόκειται για ένα έργο που έγινε σε συνεργασία της Περιφέρειας με την τοπική εκκλησία και τους φορείς.    
Για την στήριξη της Περιφέρειας στην υλοποίηση του έργου, τον κ. Αρναουτάκη ευχαρίστησαν ο Μητροπολίτης κ. Μακάριος, ο εφημέριος της ενορίας Φανερωμένης π’ Γεώργιος Θεοδωράκης, αλλά και ο Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωράκης.
Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Έφη Κουτεντάκη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φανούρης Τουπάκης, Κώστας Δανδουλάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και θεσμικοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Η οικία Τσαχάκη στην πόλη του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ