Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο Φανερωμένης


Εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο Φανερωμένης του Δήμου Φαιστού, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, εκπροσώπων τοπικών φορέων και πολιτών της Μεσσαράς. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας Μακάριος.


Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης επεσήμανε πως πρόκειται για ένα έργο που αποδίδεται στην τοπική κοινωνία για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις πολιτισμού, διοργανώσεις τοπικού αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος της τοπικής εκκλησίας και των φορέων του τόπου. Τόνισε δε πως πρόκειται για ένα έργο που έγινε σε συνεργασία της Περιφέρειας με την τοπική εκκλησία και τους φορείς.    
Για την στήριξη της Περιφέρειας στην υλοποίηση του έργου, τον κ. Αρναουτάκη ευχαρίστησαν ο Μητροπολίτης κ. Μακάριος, ο εφημέριος της ενορίας Φανερωμένης π’ Γεώργιος Θεοδωράκης, αλλά και ο Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωράκης.
Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Έφη Κουτεντάκη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φανούρης Τουπάκης, Κώστας Δανδουλάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και θεσμικοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............