Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Ολοκληρώνεται η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου

 Εύχρηστη και λειτουργική παρέχει όλες τις πληροφορίες στους πολίτες – Φιλική σε κινητές συσκευές ενημερώνει για όλες τις δραστηριότητες του Δήμου, των δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμώνΟι τελευταίες λεπτομέρειες τις νέας ιστοσελίδας του Δήμου Μαλεβιζίου συζητήθηκαν σε συνάντηση των στελεχών του Τμήματος Πληροφορικής του Δήμου Μαλεβιζίου με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο.

Πρόκειται για μια σύγχρονη και άκρως λειτουργική ιστοσελίδα, η οποία παρέχει στον επισκέπτη όλες τις πληροφορίες για το Δήμο Μαλεβιζίου. Από υπηρεσίες και στοιχεία επικοινωνίας, μέχρι εκδηλώσεις και δράσεις και από στοιχεία των δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών, μέχρι στοιχεία προκηρύξεων, πράξεις των δημοτικών οργάνων και τουριστικές πληροφορίες.


Η νέα ιστοσελίδα είναι «φιλική» σε κινητές συσκευές, ιδιαίτερα γρήγορη στην πλοήγηση παρά τον τεράστιο όγκο δεδομένων, διαθέτει αναλυτικό ημερολόγιο εκδηλώσεων και σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να πληροφορούνται αλλά και να επικοινωνούν με το Δήμο Μαλεβιζίου εύκολα και γρήγορα, ενισχύοντας παράλληλα τη διαδικτυακή δυναμική του Μαλεβιζίου.

Τις επόμενες ημέρες, η νέα ιστοσελίδα θα είναι αναρτημένη στη διεύθυνση: www.malevizi.gr
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Η οικία Τσαχάκη στην πόλη του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ