Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΔΕΣ

Τσιγαρίζουμε το κρέας, σε ελαιόλαδο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο νερό.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, το βγάζουμε από τη κατσαρόλα και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μάραθο και τις αγκινάρες. Περιμένουμε 15 λεπτά και έπειτα ρίχνουμε τις γαλατσίδες στη κατσαρόλα, μαζί με το νερό, τόσο όσο να καλύπτει το φαγητό.
Λίγο πριν ετοιμαστεί το φαγητό μας, ρίχνουμε μέσα το κρέας. Τέλος, ανακατεύουμε σε μια λεκάνη,αλεύρι και χυμό λεμονιού και περιχύνουμε το φαηγτό.


συστατικά
1 κιλό χοιρινό,

1 κιλό γαλατσίδες,
500 γρ. αγκιναρόφυλλα,
200 γρ. ελαιόλαδο,
100 γρ. κρεμμύδι,
1 ματσάκι μάραθο,
20 γρ. χυμός λεμονιού,
20 γρ. αλεύρι,
10 γρ. αλάτι πιπέρι

μικρά μυστικά Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά



ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Η οικία Τσαχάκη στην πόλη του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ