Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Μενέλαος Μποκέας - είμαστε πολυσυλλεκτική, ενωτική προσπάθεια

Επιστολή Μ. Μποκέα προς την εφημερίδα «Η Αυγή»

Επιστολή προς τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Η Αυγή» απέστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας, με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα που παρουσιάζει τη δημοτική παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής, να πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην επιστολή του ο κ. Μποκέας καθιστά σαφές ότι ο συνδυασμός του οποίου είναι επικεφαλής, αποτελεί μια πολυσυλλεκτική, ενωτική προσπάθεια με αναφορά στους πολίτες και την κοινωνία του Μαλεβιζίου, μακριά από παλαιοκομματικού τύπου νοοτροπίες και πρακτικές.Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Προς: Εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ»
Υπόψη Αρχισυντάκτη

Αξιότιμε κ. Αρχισυντάκτη,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα από δημοσίευμα της εφημερίδας σας στις 2/1/2019 με τίτλο «Στη μάχη για την αναμέτρηση του Μαΐου» ότι η δημοτική παράταξη της οποίας έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής για το Δήμο Μαλεβιζίου, πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.
Θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι ο συνδυασμός μας αποτελεί μια πολυσυλλεκτική, ενωτική προσπάθεια, με αναφορά στους πολίτες και την κοινωνία του Μαλεβιζίου, και δεν πρόσκειται σε κανένα πολιτικό φορέα. Ούτε και πρόκειται να διεκδικήσει «χρίσματα». Ο συνδυασμός μας θα δώσει τον αγώνα του για την αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη το Μαλεβίζι, μακριά από παλαιοκομματικού τύπου νοοτροπίες και πρακτικές. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε δύναμη σύνθεσης. Να ενώσουμε το Μαλεβίζι.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απαραίτητη διόρθωση.

Με εκτίμηση,

Μενέλαος Μποκέας
Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............