Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην κοπή πίτας στο Κ.Α.Π.Η. Ιεράπετρας

Σην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Α.Π.Η. Ιεράπετρας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μάνο Γεωργαλάκη.
Η εκδήλωσε έλαβε χώρα στο χώρο του Κ.Α.Π.Η και ήταν παρόντες η δημοτική σύμβουλος κα. Ελένη Βλάσση, εργαζόμενοι και εξυπηρετούμενοι της δομής.
Ο Δήμαρχος, κ. Καλαντζάκης, αφού ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική νέα χρονιά με υγεία, ανέφερε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο χώρος του Κ.Α.Π.Η., μετά την ολοκλήρωση των εργασιών πλήρους ανακαίνισης και το νέο εξοπλισμό που τοποθετήθηκε, φιλοξενεί εκδηλώσεις και συναντήσεις για την ψυχαγωγία των δημοτών τρίτης ηλικίας του Δήμου Ιεράπετρας.

Οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους ανθρώπους αυτούς που μόχθησαν, αγωνίστηκαν, δημιούργησαν και έχτισαν βάσεις για το δικό μας παρόν σε δύσκολες εποχές κερδίζοντας τον σεβασμό όλων μας.
Το Κ.Α.Π.Η., το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράπετρας (ΚΗΦΗ)  και τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ιεράπετρας συνθέτουν την εικόνα του Δήμου την οποία είχαμε οραματιστεί που είναι δίπλα στον ηλικιωμένο και φροντίζει για την καθημερινότητά του.
Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του ΚΑΠΗ Ιεράπετρας για τη δουλειά και το έργο τους καθώς και τον κ. Μάνο Γεωργαλάκη και την κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη για τη συνεχή στήριξη όλων των κοινωνικών δομών του Δήμου Ιεράπετρας.»
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............