Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Διανοίξεις, ασφαλτοστρώσεις και εργασίες βελτίωσης της οδοποιίας σε Αμμουδάρα και Τσαλικάκι

Παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν της συνθήκες της καθημερινότητας – Έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών


Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στην Αμμουδάρα και στο Τσαλικάκι επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη και την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη.


Ο Κώστας Μαμουλάκης είδε από κοντά το έργο διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης της οδού Αιόλου στην Αμμουδάρα, ενώ δρόμου καθέτου στην κεντρική λ. Α. Παπανδρέου που ήταν μέχρι πρότινος αδιέξοδο. Έπειτα από τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής, ο δρόμος διανοίχτηκε μέσα από χωράφια, ασφαλτοστρώθηκε και ενώθηκε με την οδό Αγίου Ραφαήλ, δίνοντας διέξοδο σε δεκάδες κατοίκους της περιοχής. Επισκέφτηκε επίσης την οδό Βιάννου στο Τσαλικάκι, έναν χωματόδρομο που πλέον έχει τσιμεντοστρωθεί διευκολύνοντας την πρόσβαση των κατοίκων.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε παράλληλα με κατοίκους των περιοχών διαπιστώνοντας την ικανοποίησή τους για τις παρεμβάσεις αυτές, οι οποίες αναβάθμισαν αισθητά την καθημερινότητά τους. 


Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τόνισε:«Πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής, σε σημεία του αστικού ιστού που είχαμε σοβαρά ζητήματα προσβασιμότητας. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες γης πέριξ της οδού Αιόλου που παραχώρησαν τμήματα των ιδιοκτησιών τους διευκολύνοντας αυτές τις παρεμβάσεις και θα ήθελα να ευχηθώ το παράδειγμα αυτών των ιδιοκτητών, να ακολουθήσουν κι άλλοι συμπολίτες μας, που μπορούν να διευκολύνουν και να επιταχύνουν την ολοκλήρωση ανάλογων παρεμβάσεων. Πολλά μπράβο επίσης αξίζουν στον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και όλα τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για το αποτέλεσμα.».

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............