Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Αναβάθμιση της δημοτικής πισίνας από την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου

Στην αναβάθμιση της ποιότητας του νερού της δημοτικής πισίνας και κατ’ επέκταση των υπηρεσιών σε αυτή, προχώρησε η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου, με παρεμβάσεις στο σύστημα φιλτραρίσματος του δημοτικού κολυμβητηρίου και την χρήση υλικών νέας τεχνολογίας.


Συγκεκριμένα, ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών προχώρησε στην αλλαγή του υλικού φιλταρίσματος (χαλαζιακή άμμο) τόσο στην πισίνα εκμάθησης, όσο και στην πισίνα κολύμβησης με νέας τεχνολογίας ενεργοποιημένο υλικό φίλτρανσης από ειδικό γυαλί.
Το νέο υλικό φίλτρανσης (βραβευμένο στην Ευρώπη), είναι βιο-ανθεκτικό, με απόδοση που υπερβαίνει στο διπλάσιο εκείνη της άμμου, μεγαλύτερη κατακράτηση μικροοργανισμών, μείωση των οσμών εντός της πισίνας ενώ συνολικά προφέρει μεγαλύτερο δείκτη ασφάλειας για τους λουόμενους και εργαζόμενους.
«Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, με σεβασμό προς τους πολίτες και εργαζόμενους της δημοτικής πισίνας, προχώρησε, παράλληλα με άλλες παρεμβάσεις στον χώρο, στην αναβάθμιση των υλικών φίλτρανσης με υλικά τελευταίας τεχνολογίας.


Στόχος μας είναι το δημοτικό κολυμβητήριο να παραμείνει ένας χώρος αθλητισμού με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους δημότες, τις οποίες, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, θα βελτιώνουμε διαρκώς» δήλωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΕ Κώστας Βαρδαβάς.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............