Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Νέα Προγράμματα Σχολικού Αθλητισμού στο Παγκρήτιο

Με επιτυχία συνεχίζεται η υλοποίηση έξι προγραμμάτων φυσικής δραστηριότητας στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα Ηρακλείου για μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων.Πρόκειται για τα προγράμματα «Γνώρισε τα Ολυμπιακά Αθλήματα», «Γνώρισε τα παραολυμπιακά Αθλήματα», «Παιχνίδια στο νερό», «Αθλητική Εκδρομή», «Αθλητικό Κυνήγι Θησαυρού» και «Σχολικοί Αγώνες Στίβου», τα οποία συνδυάζουν την άθληση και την ψυχαγωγία, παράλληλα με μάθηση την κοινωνικοποίηση των παιδιών που συμμετέχουν.
Όλα τα παραπάνω διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου από πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με εμπειρία στην διαχείριση προγραμμάτων για μαθητές.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2810 264576 / 561 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.aahaeota.gr.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............