Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Τα ονομαστήρια του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Τοπλού Σητείας


Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, μνήμη του αγίου Φιλοθέου και των λοιπών έξι Μαρτύρων «των εν Σαμοσάτοις τελειωθέντων», τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Ιωάννου Θεολόγου και Παναγίας Ακρωτηριανής Τοπλού Σητείας, όπου παρέστη συμπροσευχόμενος από το Ιερό Βήμα ο Σεβ. Mητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος.


Μετά την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε από καρδίας στον εορτάζοντα πολιό Γέροντα και Ηγούμενο της Μονής Αρχιμ. Φιλόθεο Σπανουδάκη υγεία, άνωθεν ενίσχυση και μακροημέρευση για τη συνέχιση της αγαπητικής διακονίας του και της φιλόθεης και φιλάνθρωπης παράδοσης και προσφοράς της ιστορικής Ιεράς Μονής Τοπλού.
Στη Θεία Λειτουργία, που έλαβαν μέρος Εφημέριοι της περιοχής, παρέστησαν ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θεόδωρος Πατεράκης και ο Διοικητής της Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου  Αντιπλοίαρχος κ. Εμμανουήλ Καπετανάκης, και πολλοί ευλαβείς προσκυνητές της Μονής.


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............