Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

Συγκινεί ο πατέρας της μικρής Μαρίνας, του κοριτσιού από τις Αρχάνες

Συγκινεί ο πατέρας της μικρής Μαρίνας, του κοριτσιού από τις Αρχάνες που διαγνώστηκε με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού. 
Ήδη, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και η οικογένεια να στηριχθεί. 

Ο πατέρας του κοριτσιού, με ανάρτησή του στο facebook στη σελίδα της "Κίτρινης Αποστολής" εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την ανταπόκριση του κόσμου και ξεκαθαρίζει, επειδή καταγράφηκαν και τέτοια κρούσματα, ότι δε διενεργείται έρανος.
Όπως σημειώνει
"Νιώθω την ανάγκη να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ για την ανταπόκριση που δείξατε έως τώρα κ συνεχίζετε να δείχνετε...!!!
Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ενθαρρυντικά κ λόγο σαββατοκύριακου ακριβή αποτέλεσμα θα ξέρω από Δευτέρα...!!!! Ο Θεός να σας έχει καλά όλους κ όλες σας. (Αναφέρθηκαν κάποια μεμονωμένα περιστατικά περί ερανων από ΚΑΠΟΙΑ άτομα. ΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΑΝΟΣ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΥΛΟΓΟΥΣ Η ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ κ οχι από μεμονωμένα άτομα) ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚYΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ...!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...!!!!!"
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ