Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

Συγκινεί ο πατέρας της μικρής Μαρίνας, του κοριτσιού από τις Αρχάνες

Συγκινεί ο πατέρας της μικρής Μαρίνας, του κοριτσιού από τις Αρχάνες που διαγνώστηκε με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού. 
Ήδη, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και η οικογένεια να στηριχθεί. 

Ο πατέρας του κοριτσιού, με ανάρτησή του στο facebook στη σελίδα της "Κίτρινης Αποστολής" εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την ανταπόκριση του κόσμου και ξεκαθαρίζει, επειδή καταγράφηκαν και τέτοια κρούσματα, ότι δε διενεργείται έρανος.
Όπως σημειώνει
"Νιώθω την ανάγκη να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ για την ανταπόκριση που δείξατε έως τώρα κ συνεχίζετε να δείχνετε...!!!
Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ενθαρρυντικά κ λόγο σαββατοκύριακου ακριβή αποτέλεσμα θα ξέρω από Δευτέρα...!!!! Ο Θεός να σας έχει καλά όλους κ όλες σας. (Αναφέρθηκαν κάποια μεμονωμένα περιστατικά περί ερανων από ΚΑΠΟΙΑ άτομα. ΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΑΝΟΣ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΥΛΟΓΟΥΣ Η ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ κ οχι από μεμονωμένα άτομα) ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚYΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ...!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...!!!!!"
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............