Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Μια δυναμική γυναίκα στο πλευρό Μποκέα!

Έκανε πάλι την έκπληξη ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, εντάσσοντας άλλη μια δυνατή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιό του. Πρόκειται για τη γνωστή στην τοπική κοινωνία του Δήμου Χρύσα Λυρώνη – Παγκάλου, η οποία συντάχθηκε στο πλευρό του. Δραστήρια, καλλιεργημένη κι επιτυχημένη επαγγελματικά, η επιλογή της δυναμικής νέας γυναίκας του Μαλεβιζίου να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο Μποκέα, μόνο τυχαία δε μπορεί να θεωρηθεί.


Για όσους γνωρίζουν, η Χρύσα Λυρώνη, σύζυγος του επιχειρηματία Γιώργου Ν. Παγκάλου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, είναι μια γυναίκα πολυτάλαντη κι εξαιρετικά ικανή στον τομέα της διοίκησης κι όχι μόνο. Άλλωστε, η ίδια από το 2012 εργάζεται με επιτυχία στους τομείς προβολής, προώθησης, αλλά και διαχείρισης προσωπικού της εταιρείας Pagalos Group, η οποία δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό, ξενοδοχειακό και εμπορικό τομέα με έδρα το βιομηχανικό πάρκο Τυλίσου. Επιπροσθέτως, ασχολείται με τη μεταποίηση πρωτογενών προϊόντων ελαιολάδου και κρασιού.


Η Χρύσα Λυρώνη - Παγκάλου κατάγεται από τα Καλέσσα του Δήμου Μαλεβιζίου κι είναι κόρη του επί σειρά ετών προέδρου της τοπικής κοινότητας Καλεσσών και νυν τοπικού συμβούλου, Ανδρέα Λυρώνη. Έχει σπουδές στους τομείς της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων, Αμπελουργίας και Οινολογίας, καθώς κι Εμπορικής Διαχείρισης και Λογιστικής.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............