Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Μια δυναμική γυναίκα στο πλευρό Μποκέα!

Έκανε πάλι την έκπληξη ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, εντάσσοντας άλλη μια δυνατή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιό του. Πρόκειται για τη γνωστή στην τοπική κοινωνία του Δήμου Χρύσα Λυρώνη – Παγκάλου, η οποία συντάχθηκε στο πλευρό του. Δραστήρια, καλλιεργημένη κι επιτυχημένη επαγγελματικά, η επιλογή της δυναμικής νέας γυναίκας του Μαλεβιζίου να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο Μποκέα, μόνο τυχαία δε μπορεί να θεωρηθεί.


Για όσους γνωρίζουν, η Χρύσα Λυρώνη, σύζυγος του επιχειρηματία Γιώργου Ν. Παγκάλου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, είναι μια γυναίκα πολυτάλαντη κι εξαιρετικά ικανή στον τομέα της διοίκησης κι όχι μόνο. Άλλωστε, η ίδια από το 2012 εργάζεται με επιτυχία στους τομείς προβολής, προώθησης, αλλά και διαχείρισης προσωπικού της εταιρείας Pagalos Group, η οποία δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό, ξενοδοχειακό και εμπορικό τομέα με έδρα το βιομηχανικό πάρκο Τυλίσου. Επιπροσθέτως, ασχολείται με τη μεταποίηση πρωτογενών προϊόντων ελαιολάδου και κρασιού.


Η Χρύσα Λυρώνη - Παγκάλου κατάγεται από τα Καλέσσα του Δήμου Μαλεβιζίου κι είναι κόρη του επί σειρά ετών προέδρου της τοπικής κοινότητας Καλεσσών και νυν τοπικού συμβούλου, Ανδρέα Λυρώνη. Έχει σπουδές στους τομείς της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων, Αμπελουργίας και Οινολογίας, καθώς κι Εμπορικής Διαχείρισης και Λογιστικής.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............