Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Και ο Παρασύρης ενισχύει τον Μενέλαο Μποκέα στην κούρσα για τον δήμο Μαλεβιζίου

Δυναμικά και εντατικά συνεχίζει ο Μενέλαος Μποκέας την ενίσχυση του ψηφοδελτίου του. Για όσους γνωρίζουν τις ισορροπίες στο Μαλεβίζι δεν είναι τυχαίο ότι εξακολουθεί να ανακοινώνει στο πλάι του ανθρώπους με σημαντικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.Έτσι, μόνο ως συστράτευση νικηφόρας πορείας μπορεί να λογιστεί και η συμπόρευση του Βαγγέλη Παρασύρη με τον Μενέλαο Μποκέα. Ο Παρασύρης αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές στο Μαλεβίζι, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της παράταξης του Μποκέα. Εξάλλου με τον Μποκέα τους συνδέουν κοινές αντιλήψεις, αφού ανήκουν στην ίδια γενιά και μοιράζονται κοινές αγωνίες και όνειρα για το μέλλον του τόπου.
Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι στη διαδρομή του στα κοινά της περιοχής, ο Παρασύρης λειτούργησε με κόκκινες γραμμές το ήθος, την τιμιότητα και την ευθύνη προς τους συμπολίτες του. Είναι άλλωστε γνωστό ότι παρόλο που διετέλεσε γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, στη συνέχεια επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί, πιστός στις αρχές και τις αξίες του. Γι’ αυτό και η εκτίμησή του από την τοπική κοινωνία του Γαζίου παραμένει καθολική.
Ο Βαγγέλης Παρασύρης ανήκει στη γενιά των νέων, αυτοδημιούργητων, επιστημονικά καταρτισμένων και δραστήριων ανθρώπων. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Οικονομολόγος σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Το ρακοκάζανο του Λεωνίδα στο Αλάγνι του δήμου Αρχανών Αστρουσίων
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο λυγμός του Έρωτα - του Κωστή Μουδάτσου
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ