Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Και ο Παρασύρης ενισχύει τον Μενέλαο Μποκέα στην κούρσα για τον δήμο Μαλεβιζίου

Δυναμικά και εντατικά συνεχίζει ο Μενέλαος Μποκέας την ενίσχυση του ψηφοδελτίου του. Για όσους γνωρίζουν τις ισορροπίες στο Μαλεβίζι δεν είναι τυχαίο ότι εξακολουθεί να ανακοινώνει στο πλάι του ανθρώπους με σημαντικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.Έτσι, μόνο ως συστράτευση νικηφόρας πορείας μπορεί να λογιστεί και η συμπόρευση του Βαγγέλη Παρασύρη με τον Μενέλαο Μποκέα. Ο Παρασύρης αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές στο Μαλεβίζι, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της παράταξης του Μποκέα. Εξάλλου με τον Μποκέα τους συνδέουν κοινές αντιλήψεις, αφού ανήκουν στην ίδια γενιά και μοιράζονται κοινές αγωνίες και όνειρα για το μέλλον του τόπου.
Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι στη διαδρομή του στα κοινά της περιοχής, ο Παρασύρης λειτούργησε με κόκκινες γραμμές το ήθος, την τιμιότητα και την ευθύνη προς τους συμπολίτες του. Είναι άλλωστε γνωστό ότι παρόλο που διετέλεσε γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, στη συνέχεια επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί, πιστός στις αρχές και τις αξίες του. Γι’ αυτό και η εκτίμησή του από την τοπική κοινωνία του Γαζίου παραμένει καθολική.
Ο Βαγγέλης Παρασύρης ανήκει στη γενιά των νέων, αυτοδημιούργητων, επιστημονικά καταρτισμένων και δραστήριων ανθρώπων. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Οικονομολόγος σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............