Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Η Μαρία Κουτεντάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα αξιόλογη νέα υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Μαρία Κουτεντάκη από τη Μονή, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Μαρία Κουτεντάκη είναι ελεύθερη επαγγελματίας, Πρόεδρος του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Μονής, ενώ έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης. Είναι παντρεμένη με τον Μηνά Γαλάτα και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Ανήσυχη και ευαισθητοποιημένη κοινωνικά, δυναμική και με φαντασία, η Μαρία Κουτεντάκη αποσκοπεί να προσφέρει ό,τι καλύτερο στο Μαλεβίζι μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα νέα, δραστήρια και εξαιρετική γυναίκα, η Μαρία Κουτεντάκη, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Μια γυναίκα με αποδεδειγμένες και πολύπλευρες ικανότητες, πολλά ταλέντα, αλλά και με όρεξη για προσφορά στην κοινωνία. Μαζί και με την Μαρία, συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για το Μαλεβίζι και τους ανθρώπους του, συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο και απαιτητικό αγώνα για να πάμε μπροστά. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο των ενεργειών μας, υπεύθυνα και αξιόπιστα, αισιόδοξα και αποτελεσματικά. Καλωσορίζω λοιπόν την αγαπητή Μαρία Κουτεντάκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............