Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Περιηγιτικής Λέσχης Σητείας

Την Κυριακή 20/1/2019 στη νέα στέγη στην Παπούρα η Ελληνική Περιηγιτική Λέσχη Σητείας πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. 


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας που ευλόγησε ο π. Εμμανουήλ Αυγουστινάκης
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Λέσχης κος Μιχάλης Περάκης αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε ώστε να έρθει στην ιδιοκτησία της ΕΠΛΣ ο νέος χώρος στην Παπούρα και στις δυσκολίες που προέκυψαν αλλά και στους ανθρώπους που συνετέλεσαν ώστε να γίνει αυτό πραγματικότητα και να μετατραπεί ο χώρος από μια βρώμικη αποθήκη στη νέα στέγη. Στον απολογισμό για τα πεπραγμένα έγινε επίσης αναφορά στον χώρο ιδιοκτησίας της Λέσχης όπου βρίσκονται οι κεραίες της Digea και στις εκδρομές που διοργανώθηκαν. Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία κο Νίκο Ανδρουλιδάκη και στη συνέχεια συζητήθηκε ο προγραμματισμός δράσης και ο προϋπολογισμός του 2019.
Η αξιοποίηση της νέας στέγης συζητήθηκε εκτενώς και όπως ανέφερε ο πρόεδρος κος Περάκης υπάρχουν οι επιλογές της πώλησης όταν θα μπει στο νέο σχέδιο πόλης, της μίσθωσης και της ιδίας χρήσης προς όφελος της Σητείας και των Σητειακών. Ότι και αν αποφασιστεί θα προκύψει μέσα από έκτακτη Γ.Σ.


Επίτιμα μέλη της Λέσχης για την προσφορά τους σε αυτή, ανακυρήχθηκαν ο κος Ιωάννης Καφετζάκης, ο κος Χαρίδημος Βιτσεντζάκης και η κα Νίκη Κοκκινάκη.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ