Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Η Ευγενία Μαζαράκη υποψήφια με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα αξιόλογη νέα υποψηφιότητα, έρχεται να προστεθεί στην παράταξη «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.


Πρόκειται για την Ευγενία Μαζαράκη από το Τσαλικάκι, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Ευγενία Μαζαράκη είναι απόφοιτη σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα του τουρισμού. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μαλεβιζίου «Μαλβαζία», Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας καθώς και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας. Είναι παντρεμένη με τρία παιδιά ιδιαίτερα δραστήρια και με όρεξη να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον τόπο μας μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα νέα, εξαιρετικά δραστήρια και πολυτάλαντη γυναίκα, η Ευγενία Μαζαράκη, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Μια γυναίκα με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, με αποδεδειγμένες δυνατότητες προσφοράς και με όρεξη να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια. Μαζί και με την Ευγενία, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα Μαλεβίζι ακόμα πιο φιλικό, ακόμα πιο δημιουργικό, ακόμα πιο έντονα αναπτυξιακό. Με σεβασμό και αξιοπιστία, με αποδεδειγμένο έργο και σωστό πλάνο για την επόμενη ημέρα, με εμπειρία και ενθουσιασμό. Καλωσορίζω λοιπόν την αγαπητή Ευγενία Μαζαράκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............